Nunta de perla sau cand fericirea dureaza 30 de ani

Nunta de perla sau cand fericirea dureaza 30 de ani

                                                                   „Daca un cuplu proaspat casatorit zambeste, se stie de ce.

Daca un cuplu casatorit de zeci de ani zambeste,

toata lumea se intreaba de ce.”

                                                                                                           Anonim 

      O aniversare atat de importanta, 30 de ani de casatorie, trebuie sarbatorita cu stil. Un cuplu care a trecut prin probe de foc timp de trei decenii si a facut fata cu brio, merita toate felicitarile.

      In functie de cat de lunga si rezistenta este casatoria, fiecare etapa poarta un nume semnificativ.

La 1 an de la nuntă se sarbatoreste nunta de hârtie
La 2 ani se sărbătorește nunta de bumbac.
La 3 ani – nunta de piele.
La 4 ani – nunta de flori, 
La 5 ani – nunta de lemn. 
La 6 ani – nunta  de fier..
La 7 ani – nunta de cupru. 
La 8 ani – nunta de bronz 
La 9 ani – nunta de salcie.
La 10 ani – nunta de tinichea.
La 11 ani – nunta de oțel.
La 12 ani – nunta de mătase. 
La 13 ani – nunta de dantelă.
La 14 ani – nunta de fildeș.
La 15 ani – nunta de cristal.
La 20 ani – nunta de porțelan. 
La 25 ani – nunta de argint. 
La 30 ani – nunta de perlă. 
La 35 ani – nunta de coral.
La 40 ani – nunta de rubin.
La 45 ani – nunta de safir.
La 50 ani – nunta de aur..
La 55 ani – nunta de smarald.
La 60 ani – nunta de ametist.
La 65 ani – nunta de alabastru.
La 70 ani – nunta de platină. 
La 75 ani – nunta de diamant.

      Cadoul traditional la aceasta aniversare sunt perlele, geme rare care au nevoie de mult timp ca sa creasca, extrem de rezistente, create de catre scoica din straturi succesive de sidef, depus zi dupa zi, an dupa an, exact ca o casatorie rezistenta.

      Intrebarile cele mai frecvente sunt: Ce cadou este cel mai potrivit pentru ea? Dar pentru el?

      Totul tine de bugetul pe care hotarati sa-l alocati acestei aniversari, asadar o sa va facem mai multe propuneri, tinand cont de topul preferintelor clientilor nostri care au sarbatorit nunta de perla. 

      Cel mai cautat cadou pentru doamne este inelul cu perla, fie de apa dulce, cu perla Premium, fie de Akoya, perla Tahitiana, de aur sau de argint. Poate si pentru ca semnifica o reconfirmare a iubirii, a casatoriei. 

       Colierele si seturile din colectia Business fac parte din preferatele sarbatoritilor nostri.

      Desi fac parte de scurt timp din colectia noastra, Perlele Edison Gigant au au atras imediat atentia. Marimea perlelelor, stralucirea si culorile lor puternice le-au facut imediat cadouri foarte apreciate.

       Un cadou jucaus, la un pret extraordinar este Perla Surpriza: un cadou original compus dintr-o conserva ce contine o scoica cu o perla naturala, un pandantiv din argint 925 si lantisor. Scoica se scoate din conserva si in fiecare scoica exista cate o perla. Apoi pandantivul se desface, se aseaza in el perla si se pune pe lantisor. Surpriza este culoarea perlei, fiecare culoare avand o semnificatie. Este un cadou inedit, nemuritor. 

perla surpriza

      Cerceii de aur cu perle gigant sau cu pelute mici, albe sau colorate, de aur sau de argint, sunt un cadou extrem de apreciat de doamne. 

      Pandantivul este o bijuterie preferata de doamnele care poarta bijuterii delicate, discrete sau casual. 

      Pentru domni, cel mai potrivit cadou sunt butonii cu perle naturale. Butonii sunt realizati sa fie unisex, asadar poate fi un cadou pentru un cuplu atunci cand sunteti invitat la o petrecere, Butoni cu perle albe si Butoni cu perle negre, de exemplu. 

      Va puteti surprinde partenerul cu un montaj video cu cele mai frumoase momente din cei 30 de ani de casatorie, cu o cina in natura, cu o petrecere cu familia si cei apropiati prieteni. Este de bun augur sa se serveasca stridii, icre, peste, orice aminteste de apa in care cresc perlele, iar cea mai indicata floare pentru doamne, este crinul. 

      Acestea sunt doar cateva din recomandarile noastre, insa puteti gasi in magazinul nostru cateva mii de bijuterii cu perle naturale din care puteti alege un cadou care sa ramana pentru totdeauna.          

                                       

Povestea Noastra

Magazinul nostru online a apărut în urmă cu 14 ani în România, într-un moment de pionierat atât pe piața online cât și pe cea a perlelor naturale. Spre deosebire de alte țări, cum ar fi Anglia, Franța, America, Australia, unde cultura perlelor este veche, unde bijuteriile cu perle sunt daruri de nuntă sau sunt moștenire de familie, în România doar aurul și piesele rare din argint aveau acest rol. Dar destul de repede au stârnit curiozitatea și au câștigat încrederea clienților noștri. A contat foarte mult în acest proces disponibilitatea noastră în a da mai departe informații concrete și corecte despre perle, despre categoriile de calitate, raportul corect calitate-preț. De asemenea, a contat faptul că am fost direct importatori și prețurile au putut fi menținute la un nivel foarte bun.

În magazinul nostru online, vă așteaptă o gamă impresionantă de perle naturale, de la strălucitoarele perle de Akoya la exoticele perle Tahitiene și exclusivistele perle South Sea, până la pretioasele perle Edison și perlele de apă dulce cu un raport calitate-preț imbatabil. Cu peste 1000 de bijuterii cu design original, Kaskadda vă deschide ușa către o lume a eleganței și rafinamentului.

Kaskadda se remarcă și prin una dintre cele mai mari colecții cu perle rare premium din Europa, inclusiv perle rare japoneze Akoya, perle rare gigant Edison, perle rare Tahitiene și perle rare South Sea. Kaskadda nu este doar o marcă, ci o poveste înregistrată în 27 de țări din Europa, unde perlele devin simbolul frumuseții autentice și eleganței atemporale.

La Kaskadda, credem că fiecare femeie merită să strălucească cu o bijuterie cu perle naturale. Fiecare achiziție este însoțită de un certificat de garanție, detaliind tipul de perle și montură, pentru a asigura transparență și încredere.

În lumea bijuteriilor online, așteptările pot fi diverse, așa că am adoptat o politică de retur relaxată. Credem că este normal să existe o conexiune perfectă între tine și bijuteria ta, așa că procedura noastră de retur este simplă, rapidă și convenabilă (returul este gratuit) pentru tine. În cazuri rare, în care un produs ajunge cu un defect nedetectat sau nu corespunde așteptărilor tale, ne asigurăm că procesul de retur este unul foarte simplu, iar rambursarea contravalorii returului se realizează în 24-48 de ore de la receptionarea coletului.

Fiecare bijuterie Kaskadda este livrată într-o cutiuță de bijuterii gratuită, pregătită să fie oferită cadou. Pentru fiecare comandă, oferim cadou un saculeț cu mostre de perle, astfel încât să puteți explora și admira frumusețea diverselor forme, dimensiuni și culori ale perlelor de cultură de apă dulce.

Cu pasiunea noastră pentru calitate și autenticitate, mergem personal la cultivatorii din întreaga lume și selectăm manual marea majoritate a perlelor. Acest demers ne-a permis să importăm direct perle naturale de cea mai bună calitate din Japonia, Polinezia Franceză, China, Indonezia, Vietnam, Australia și multe altele. Faptul că suntem importatori direcți ne-a permis să menținem prețurile la un nivel excelent, făcând accesibile bijuteriile cu perle de cea mai înaltă calitate.

Vă invităm să faceți parte din această poveste, să vă bucurați de frumusețea perlelor și să vă asigurați că fiecare bijuterie pe care o alegeți este o alegere inspirată. Lăsați-vă purtate de farmecul perlelor noastre și îmbrățișați eleganța atemporală! Alegeți Kaskadda, alegeți frumusețea autentică!

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

All comments