O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor. Perla Edison

O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor. Perla Edison

      Din timpuri stravechi perlele au fost apanajul celor foarte bogati, astfel ca o perioada lunga din istorie doar nobilimea si regalitatea avea dreptul de a purta perle. In ultimul secol fermele care cultiva perle au facut posibil ca orice femeie sa aiba acces la aceste geme. Dar o revolutie in tehnologia de cultivare a perlelor a facut posibila aparitia unui nou hibrid- Perlele Edison, care sunt de calitatea perlelor de apa sarata, dar sunt mari, aproape perfect rotunde, cu o varietate foarte mare de culori si la un pret accesibil.

      Marimea lor variaza, dar pot ajunge pana la 17 mm in diametru, iar suprafata lor este comparata cu cea a perlelor Tahitiene sau a celor South Sea.

                                                perle edison


      Perlele Edison sunt rezultatul cercetarii a lui 
Weijian Zhan and Weiyu Zhan frate si sora, a caror familie au o ferma de cultivat perle de peste 40 de ani. Ei au investit in cercetare de 3 ori mai mult decat media industriei si dupa 12 ani au obtinut o noua specie gigant de apa dulce, dar cu trasaturile exotice, culorile si calitatea perlelor de apa sarata. Majoritatea perlelor de cultura sunt obtinute prin implantarea de tesut, dar la perlele Edison se implanteaza o margica ca si la perlele de apa sarata. Se implanteaza intr-o molusca selectionata genetic dupa niste criterii strict secrete.

      Sunt caracterizate prin faptul ca au un luciu deosebit si pot avea culori extrem de puternice pornind de la alb si ajungand la roz, auriu, metalic, pruna si mov asa cum sunt si in imaginea de mai jos. Perlele de cultura obisnuite nu ar fi putut avea niciodata asemena culori si o suprafata asa de stralucitoare.

      Ele au primit acest nume datorita faimosului citat al lui Thomas Edison: „doua lucruri nu pot sa fac in laboratorul meu- diamante si perle”.

      Un alt lucru interesant este ca poate fi influentata culoarea lor in functie de microelementele din apa, temperatura, valoarea ph-ului si tipul de tehnologie folosit in cultivarea lor. 

                                     

               

                       De ce au devenit atat de cautate perlele Edison?

      Pentru ca au un strat gros de nacru si o stralucire incredibila, metalica, care rivalizeaza cu surorile lor de din categoria premium, perlele de apa sarata, Akoya, South Sea sau Tahitiene, dar… la un pret foarte bun. Culorile lor nemaintalnite pana acum la perlele naturale le transforma in cele mai dorite noutati de pe piata bijuteriilor. Insa, metoda de cultivare fiind tinuta secreta de catre inventatorii ei, cantitatea lor este limitata.

      Dar acesta nu este singurul motiv pentru care este un numar mic de perle Edison  pe piata. Unul dintre motive este ca daca o perla de Akoya este conceputa in aproximativ 2-3 ani, o perla Tahitiana in aproximativ 3 ani, iar o perla South Sea in aproximariv 4 ani, o perla Edison are nevoie de 3-7 ani pentru formare

                                     perle edison

         

               Perlele Edison sunt luxul pe care orice femeie si-l poate permite!

 

       Magazinul nostru comercializeaza doar perle naturale de cultura de apa dulce, perle naturale de cultura de apa sarata (Akoya si Tahitiene) si perle naturale Edison. Pentru a vedea colectia noastra de bijuterii cu perle naturale montate in aur si argint, dati click pe oricare dintre fotografiile de mai jos: 

edisonperle edison lavanda

perle metaliceperleperle

perle rare

Descoperiți Eleganța Perlelor Naturale în Colecțiile Noastre Exclusiviste

Vă mulțumim că ați citit articolul nostru! Vă invităm să descoperiți colecțiile noastre exclusiviste de bijuterii cu perle naturale. Bijuteriile noastre sunt alegeri excelente atât pentru colecția personală, cât și pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi.

Povestea Noastra

Magazinul nostru online a apărut în urmă cu 14 ani în România, într-un moment de pionierat atât pe piața online cât și pe cea a perlelor naturale. Spre deosebire de alte țări, cum ar fi Anglia, Franța, America, Australia, unde cultura perlelor este veche, unde bijuteriile cu perle sunt daruri de nuntă sau sunt moștenire de familie, în România doar aurul și piesele rare din argint aveau acest rol. Dar destul de repede au stârnit curiozitatea și au câștigat încrederea clienților noștri. A contat foarte mult în acest proces disponibilitatea noastră în a da mai departe informații concrete și corecte despre perle, despre categoriile de calitate, raportul corect calitate-preț. De asemenea, a contat faptul că am fost direct importatori și prețurile au putut fi menținute la un nivel foarte bun.

În magazinul nostru online, vă așteaptă o gamă impresionantă de perle naturale, de la strălucitoarele perle de Akoya la exoticele perle Tahitiene și exclusivistele perle South Sea, până la pretioasele perle Edison și perlele de apă dulce cu un raport calitate-preț imbatabil. Cu peste 1000 de bijuterii cu design original, Kaskadda vă deschide ușa către o lume a eleganței și rafinamentului.

Kaskadda se remarcă și prin una dintre cele mai mari colecții cu perle rare premium din Europa, inclusiv perle rare japoneze Akoya, perle rare gigant Edison, perle rare Tahitiene și perle rare South Sea. Kaskadda nu este doar o marcă, ci o poveste înregistrată în 27 de țări din Europa, unde perlele devin simbolul frumuseții autentice și eleganței atemporale.

La Kaskadda, credem că fiecare femeie merită să strălucească cu o bijuterie cu perle naturale. Fiecare achiziție este însoțită de un certificat de garanție, detaliind tipul de perle și montură, pentru a asigura transparență și încredere.

În lumea bijuteriilor online, așteptările pot fi diverse, așa că am adoptat o politică de retur relaxată. Credem că este normal să existe o conexiune perfectă între tine și bijuteria ta, așa că procedura noastră de retur este simplă, rapidă și convenabilă (returul este gratuit) pentru tine. În cazuri rare, în care un produs ajunge cu un defect nedetectat sau nu corespunde așteptărilor tale, ne asigurăm că procesul de retur este unul foarte simplu, iar rambursarea contravalorii returului se realizează în 24-48 de ore de la receptionarea coletului.

Fiecare bijuterie Kaskadda este livrată într-o cutiuță de bijuterii gratuită, pregătită să fie oferită cadou. Pentru fiecare comandă, oferim cadou un saculeț cu mostre de perle, astfel încât să puteți explora și admira frumusețea diverselor forme, dimensiuni și culori ale perlelor de cultură de apă dulce.

Cu pasiunea noastră pentru calitate și autenticitate, mergem personal la cultivatorii din întreaga lume și selectăm manual marea majoritate a perlelor. Acest demers ne-a permis să importăm direct perle naturale de cea mai bună calitate din Japonia, Polinezia Franceză, China, Indonezia, Vietnam, Australia și multe altele. Faptul că suntem importatori direcți ne-a permis să menținem prețurile la un nivel excelent, făcând accesibile bijuteriile cu perle de cea mai înaltă calitate.

Vă invităm să faceți parte din această poveste, să vă bucurați de frumusețea perlelor și să vă asigurați că fiecare bijuterie pe care o alegeți este o alegere inspirată. Lăsați-vă purtate de farmecul perlelor noastre și îmbrățișați eleganța atemporală! Alegeți Kaskadda, alegeți frumusețea autentică!

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!