Cum sa afli simplu ce masura porti la inel

Cum sa afli simplu ce masura porti la inel

Atunci cand vrei sa comanzi un INEL pentru tine sau pentru altcineva este foarte important sa stii marimea corecta. Exista 3 metode:

1. Prima varianta este sa mergi la bijutier, iar acesta, cu un instrument de masurare numit riglu, iti va spune marimea exacta.

cum masori inel

In cazul in care nu vrei sa te deplasezi mai exista doua variante: aflarea circumferintei degetului sau, cea mai simpla metoda, masurand diametrul unui inel pe care dumneavoastra obisnuiti sa-l purtati.

2. Circumferinta degetului se afla astfel: se ia o banda de hartie sau o bucata de ata si se infasoara in jurul degetului pana cand formeaza un cerc complet. Se pune un semn si apoi se masoara rezultatul cu o rigla. Este o metoda care poate da eroare, nerecomandata.

circumferinta inel

3. Diametrul inelului se afla simplu, masurand cu rigla interiorul monturii unui alt inel pe care obisnuiesti sa-l porti pe acel deget. Foarte important, masuratoarea trebuie facuta in interiorul monturii, ca in desenul de mai jos.

diametru inel masura inel

      In functie de rezultat sau de metoda de masurare va veti incadra anumitor masuri standard. In Romania este impamantenita masura Europeana, dar odata cu dezvoltarea comertului international se foloseste tot mai des masurarea US, fiind mult mai usoara si bazandu-se pe masurarea diametrului inelului. Mai jos aveti un tabel de marimi corespondente in ambele sisteme:

marimi inel

      Daca aveti nevoie de ajutor in identificarea corecta a marimii inelului, consultantii nostri va stau cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0736-614-799, pe chat-ul live al site-ului CADOURISIPERLE.RO sau la adresa de email contact@cadourisiperle.ro. 

 

 Magazinul nostru comercializeaza doar perle naturale de cultura de apa dulce, perle naturale de cultura de apa sarata (Akoya si Tahitiene) si perle naturale Edison. Pentru a vedea colectia noastra de bijuterii cu perle naturale montate in aur si argint, dati click pe oricare dintre fotografiile de mai jos: 

Colier Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur si Perle BaroqueBratara Aur si Perle Naturale Premium

Set Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur cu Perle PremiumColier Perle Naturale Baroque

Set Aur si Perle NaturaleInel Aur cu Perla TahitianaSet Aur si Perle Naturale Baroque

Despre Magazinul Nostru

Va oferim produse unice fiindca produsele noastre sunt o adevarata comoara

Dacă sunteți un fan adevărat, o sa va placa. Avem o varietate enormă în comparație cu toți concurenții noștri. Colectia noastra este ca o perla de mare printre pietrele simple. Clientii nostri devotati au observat ca bunurile noastre sunt indicele unui gust adevarat si elegant.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email

All comments