O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor. Perla Edison

O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor.  Perla Edison

      Din timpuri stravechi perlele au fost apanajul celor foarte bogati, astfel ca o perioada lunga din istorie doar nobilimea si regalitatea avea dreptul de a purta perle. In ultimul secol fermele care cultiva perle au facut posibil ca orice femeie sa aiba acces la aceste geme. Dar o revolutie in tehnologia de cultivare a perlelor a facut posibila aparitia unui nou hibrid- Perlele Edison, care sunt de calitatea perleleor de apa sarata, dar sunt mari, aproape perfect rotunde, cu o varietate foarte mare de culori si la un pret foarte accesibil.

      Perlele Edison sunt rezultatul cercetarii a lui Weijian Zhan and Weiyu Zhan frate si sora, a caror familie au o ferma de cultivat perle de peste 40 de ani. Ei au investit in cercetare de 3 ori mai mult decat media industriei si dupa 12 ani au obtinut o noua specie gigant de apa dulce, dar cu trasaturile exotice, culorile si calitatea perlelor de apa sarata. Majoritatea perlelor de cultura sunt obtinute prin implantarea de tesut, dar la perlele Edison se implanteaza o margica ca si la perlele de apa sarata. Se implanteaza intr-o molusca selectionata genetic dupa niste criterii strict secrete.

      Doar o singura perla este cultivata intr-o scoica astfel incat sa poata creste cat de mult se poate. Sunt caracterizate prin faptul ca au un luciu deosebit si pot avea culori extrem de puternice pornind de la alb si ajungand la roz, auriu, metalic, pruna si mov asa cum sunt si in imaginea de mai jos. Perlele de cultura obisnuite nu ar fi putut avea niciodata asemena culori si o suprafata asa de stralucitoare.

 perle edison

Marimea lor variaza, dar pot ajunge pana la 17 mm in diametru, iar suprafata lor este comparata cu cea a perlelor Tahitiene sa a celor South Sea.

Perlele Edison sunt luxul pe care orice femeie si-l poate permite!

 Magazinul nostru comercializeaza doar perle naturale de cultura de apa dulce, perle naturale de cultura de apa sarata (Akoya si Tahitiene) si perle naturale Edison. Pentru a vedea colectia noastra de bijuterii cu perle naturale montate in aur si argint, dati click pe oricare dintre fotografiile de mai jos: 

Colier Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur si Perle BaroqueBratara Aur si Perle Naturale Premium

Set Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur cu Perle PremiumColier Perle Naturale Baroque

Set Aur si Perle NaturaleInel Aur cu Perla TahitianaSet Aur si Perle Naturale Baroque

Despre Magazinul Nostru

Va oferim produse unice fiindca produsele noastre sunt o adevarata comoara

Dacă sunteți un fan adevărat, o sa va placa. Avem o varietate enormă în comparație cu toți concurenții noștri. Colectia noastra este ca o perla de mare printre pietrele simple. Clientii nostri devotati au observat ca bunurile noastre sunt indicele unui gust adevarat si elegant.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email

All comments