Intrebari frecvente

Toate perlele sunt naturale?

   - Toate perlele comercializate de firma noastra sunt perle naturale de cultura. Pentru a nu ne induce in eroare clientii am ales ca nici un produs al nostru sa nu fie realizat din perle de sticla, de plastic, de sidef Sea Shell sau perle de Mallorca. Toate perlele folosite in bijuteriile noastre sunt perle crescute intr-o scoica.

Care este deosebirea dintre o perla gasita in mediul ei natural si una recoltata din crescatoriile de perle?

   - In ambele situatii sideful secretat de scoica se depune pe un intrus si formeaza perla prin depuneri succesive de-a lungul timpului. Deosebirea consta in faptul ca in scoicile din crescatorii "intrusul' este plasat in scoica intetionat.

De ce sunt diferete de pret asa de mari intre produse?

   - Exceptand diferentele evidente date de montura bijuteriei (aurul este mai scump decat argintul, care la randul sau este mai scump decat aliajul placat cu aur, argint sau rodiu), diferentele vin din calitatea si/sau marimea perlelor. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti in sectiunea DESPRE PERLE.

Cum pot returna un produs?

   - Foarte simplu. Trimiteti produsul prin Posta Romana sau prin Curierat, cum va este mai comod. Pentru a evita orice confuzie, va rugam sa ne anuntati in prealabil telefonic sau printr-un email de faptul ca urmeaza sa trimiteti un retur. Dupa primirea returului, produsul este verificat si apoi banii va sunt returnati in termenul legal de 30 de zile sau produsul inlocuit in 24-48 h de la data primirii returului.

Cum imi primesc banii pe un produs returnat?

   - Prin mandat postal sau in contul dumneavoastra bancar.

Imi doresc un model de bijuterie care nu exista la dumneavoastra pe site. Puteti realiza?

   - Da. Avem o echipa de manufacturieri si bijutieri cu care colaboram. Foarte multe bijuterii livrate de firma noastra sunt la comanda.

Puteti modifica un produs? Il puteti mari, micsora, puteti schimba anumite elemente?

   - Da, in proportie de 90% putem face modificari in functie de model si de ceea ce avem pe stoc ca si rezerve de accesorii.

Cat ma costa modificarile?

   - De cele mai multe ori sunt gratuit. Se percep taxe suplimentare in cazul in care trebuie sa adaugam un numar mai mare de perle sau pietre semipretioase sau cand inlocuim montura sau inchizatorile cu un material mai scump decat cel prevazut initial. 

Cum se face plata?

   - Simplu, in sistem ramburs, atunci cand ridicati coletul platiti contravaloarea lui fie la Curierat fie la Posta Romana sau puteti plati anticipat, cu un card, urmand o pasii simpli

Care sunt costurile de transport?

   - Prin Posta Romana costa 15 lei si ajunge la destinatie in 2-3 zile. Prin Curierat costa 15 lei si ajunge a doua zi din momentul livrarii. Pot exista exceptii si cazuri de forta majora carepot intarzia livrarea coletelor.

Primesc ambalaj gratis?

   - Da, bijuteriile ajung la dumneavoastra cu o cutiuta de bijuterii sau saculet de bijuterii, in fuctie de situatie. In momentul ambalarii vor fi alese ambalajele potrivite pentru bijuteriile dumneavoastra sau puteti alege dumneavoastra.

Comanda on-line

Pentru a comanda un produs de pe site-ul nostru mergeţi la secţiunea PRODUSE şi selectaţi produsele care vă interesează.

Poţi adăuga produse în Coşul Tău de cumpărături prin apăsarea butonului Cumpăr. Dacă doriţi să adăugaţi mai multe exemplare din acelaşi produs schimbaţi valoarea implicită de la 1 la numărul pe care îl doriţi. Puteţi continua navigarea în site fără să pierdeţi selecţia produselor dvs. şi fără să vă înregistraţi pe site.

În momentul în care doriţi să trimiteţi comanda, apăsaţi butonul Finalizare din cadranul COŞUL TĂU. Veţi fi conduşi printr-un proces simplu şi scurt de încheiere a comenzii dvs. Primul pas este de vizualizare a cumpărăturilor făcute. Aici puteţi actualita produsele prin adăugare sau ştergere sau chiar anularea comenzii. Ultimul pas este completarea formularului de comandă în care ne oferiţi câteva date de care avem nevoie pentru a vă putea trimite comanda impreuna cu factura.

Produsele se trimit în orice localitate din ţară prin servicii rapide sau colet postal.

Transportul se realizeaza prin Curierat Rapid cu ajutorul firmelor Fan Courier si Carguss( ajunge la destinatar in 24-48h) si costa 15 lei in zona de acoperire a acestor firme ( zona 0 ). Pentru zonele mai indepartate, tariful se calculeaza in functie de km care se adauga pana la adresa destinatarului.

Se poate opta si pentru transportul cu Posta Romana, pretul fiind de 15 lei (ajunge in 2-3 zile lucratoare).

Aveţi posibilitatea să alegeţi modalitatea de transport din opţiunile formularului de comandă. Comenzile cu valoare peste 300 lei vor fi expediate fără taxă de transport. Plata se face doar în momentul în care ati primit coletul, cu exceptia platilor facute anterior cu cardul.

Pentru orice informatie sau nelamurire luaţi legatura cu noi: 0736614799 sau contact@cadourisiperle.ro

Kaskadda Pearls S.R.L.

STR. BRANCOVEANU, NR. 12, BL. 3, SC. 3, AP 7

DR. TR. SEVERIN MEHEDINTI

COD POSTAL 220150

CUI 39669419

J25/382/2018