Kaskadda Online S.R.L respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai. De asemenea, ne angajam sa nu transmitem datele clientilor nostri catre terti ci sa le folosim doar in scopul in care acestea au fost colectate:

  1. pentru efectuarea comenzii (livrare, facturare);

  2. pentru informatii comerciale periodice( valabil doar pentru clientii care au optat pentru acest lucru prin abonarea la newsletter)

Datele colectate de noi sunt: nume, adresa, adresa de email si nr de telefon.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal.

Kaskadda Online S.R.L. respecta legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Kaskadda Online S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopurile colectarii datelor este: livrarea si facturarea produselor comandate si comunicarea de informatii comerciale ( valabil doar pentru clientii care au optat pentru acest lucru prin abonarea la newsletter)

  1. Modalitati de colectare a datelor personale:

    • Sectiunea Creare cont client

    • Sectiunea Comenzi

    • Sectiunea Formular de contact

    • Sectiunea Abonare la newsletter-Sectiunea email( in cazul comenzilor pe email)

   Prin completarea datelor personale in aceste sectiuni clientul accespta ca datele sale sa fie inclusa in baza de date a Kaskadda Online S.R.L. si sa fie folosite doar in scopurile prevazute la Pct.1.
Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate

  1. Dreptul de a va modifica datele detinute de Kaskadda Online S.R.L.

Kaskadda Online S.R.L. ofera utilizatorilor dreptul de a modifica sau sterge datele furnizate pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate cu confirmare de primire pe adresa noastra:

Kaskadda Online S.R.L.

Adresa de corespondenta:

Str. Brancoveanu, nr. 12, bl. 3, sc. 3, ap. 7

Drobeta Turnu Severin

Jud. Mehedinti

Telefon 0736-614-799

Email: contact@cadourisiperle.ro

 

  1. Pentru protejarea datelor dumneavoastra s-a numit o persoana responsabila cu acest lucru. Verificati mai jos decizia de numire:

 Click aici pentru a vizualiza decizia de numire partea 1

 Click aici pentru a vizualiza decizia de numire partea 2

 Prin citirea acestui Document ati luat la cunostiinta faptul ca va sunt garantate urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare ( dreptul de a afla ce date va sunt procesate);

  • Dreptul de acces la datele dumneavoastra( dreptul de a consulta si accesa datele dumneavoastra);

  • Dreptul de rectificare a datelor;

  • Dreptul de stergere a datelor personale;

  • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale;

  • Dreptul de a retrage consimtamantul acordat pentru prelucrarea lor;

  • Dreptul de a va adresa justitie in cazul incalcarii drepturilor garantate prin Regulamentul 679/2016.

 

Exceptii de la stergerea datelor personale:

  • Aveti o comanda in derulare pe site-ul nostrum;

  • Daca aveti achizitionate produse cu certificat de garantie, vom pastra datele dumneavoastra pana la expirarea garantiei;

  • Daca ati efectuat o achizitie vom pastra datele dumneavoastra in legatura cu tranzactia( factura) conform legislatiei de contabilitate.

 

In caz de compromitere a securitatii datelor personale colectate de firma Kaskadda Online S.R.L. se dispun urmatoarele actiuni:

  • Notificarea Autoritarii nationale de Supraveghere si Protectie a Datelor cu caracter Personal Romania in termen de maxin 24 de ore de la data luarii la cunostiinta a incidentului;

  • Notificarea personaleor de la care s-au colectat datele, explicarea situatiei si recomandarile specifice pentru pastrarea securitatii conturilor( schimbarea parolelor, etc)

  • Evaluarea consecintelor potentiale si elaborarea unor masuri specific

  • Suplimentarea, la nevoie, a masurilor de securitate.

 

Modificarile aduse ulterior acestor prevederi, daca va fi cazul, vor fi publicate in aceasta pagina. Pentru orice alte intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati

Pe formularul de contact pus la dispozitie la sectiunea Contact

Pe email-ul contact@cadourisiperle.ro