Butonii cu perle- un accesoriu al elegantei supreme

Butonii cu perle- un accesoriu al elegantei supreme

      Precursorii butonilor au aparul in jurul anilor 1200 cand camasile erau legate cu sfoara. Incetul cu incetul acea sfoara a inceput sa aiba rol estetic fiind inlocuita cu bucati de piele sau snur colorat, pentru ca ma apoi, in secolul XVIII George al Angliei sa le inlocuiasca cu bijuterii pentru a da eleganta camasilor. 

      Incepand cu anii '70 rolul estetic a fost inlocuit cu cel practic, astfel ca banalii nasturi au luat loc elegantilor butoni. Dar anii '90 i-au readus in randurile modei de zi cu zi, astfel incat femei si barbati poarta butoni ca tinuta office sau pentru o tinuta de seara cu pretentii. Designerii din ultimii ani au fost mai mult decat inspirati creand o multitudine de modele de butoni, de la stilul clasic, conservator, la stilul extravagant, modele pentru femei, modele florale sau abstracte sau chiar modele pentru copii. 

      In magazinul cadourisiperle.ro puteti gasi modele de butoni cu perle naturale de cultura de culori diferite si in monturi diferite: aliaj antichizat, placati cu argint sau argint. Butonii sunt un cadou unisex, cumparati insa deseori pentru barbati. Butonii sunt o varianta de cadou foarte cautata, gama cadourilor pentru barbati, mai ales in categoria bijuteriilor, fiind mult mai restransa comparativ cu cea dedicata femeilor. Insa tinuta office a multor femei include butonii ca si un accesoriu care face diferenta. 

butoni placati cu argint si perle naturale de cultura

      Butonii cu perle cumparati din magazinul nostru vor veni impreuna cu o cutiuta de bijuterii pentru a fi depozitati sau oferiti cadou si un certificat de garantie care atesta montura bijuteriei si felul perlei ( perla de apa dulce sau perla de apa sarata). 

      Va asteptam cu drag!

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail:
   Website: (Url cu: http://)
* Comentariu:
Introduceti Codul

Despre Magazinul Nostru

Va oferim produse unice fiindca produsele noastre sunt o adevarata comoara

Dacă sunteți un fan adevărat, o sa va placa. Avem o varietate enormă în comparație cu toți concurenții noștri. Colectia noastra este ca o perla de mare printre pietrele simple. Clientii nostri devotati au observat ca bunurile noastre sunt indicele unui gust adevarat si elegant.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email