Lansare originala de carte- sponsor cadourisiperle.ro

Lansare originala de carte- sponsor cadourisiperle.ro

      Fenomenul Corina Ozon, autoarea celor doua carti "Zilele Amantilor" si "Noptile Amantilor", carti aflate de luni de zile in topurile de vanzari, a lansat sambata 12 septembrie 2015 un volum unic, un volum cu scrierile fanilor sai, dupa o tema data: Un moment de cotitura in viata, numit "Pastile de nesomn". Au fost votate trei cele mai bune scrieri si premiate. Cadourisiperle.ro a oferit ca premii bijuterii cu perle naturale si de asemenea a asigurat o parte din premiile pentru tombola la care au participat toti invitatii. Atmosfera a fost incredibila, intretinuta de invitatii speciali Catalin Badulescu( scriitor si jurnalist in presa scrisa si TV la Tinerama, Curentul, Jurnalul National, Cotidianul, Antena 1), Dana Beleiu ( freelance jurnalist), Sorin Antohi si colega noastra Gilda Popescu ( PR cadourisiperle.ro). Au cantat live Andra Ozon si Vero, astfel ca premierea a continuat cu o petrecere care s-a intins mult dupa miezul noptii. 

      Corina Ozon este nascuta in Timisoara, a lucrat 10 ani ziarist de investigatie in presa scrisa si televiziune pentru ziarul Ora si Antena 1 si 2 ani in productie TV la Intact Media Grup. Pentru alti 10 ani a lucrat in PR si Comunicare. Despre ea si cartile ei Catalin Badulescu scrie: " Reporter par excelance, Corina are psihologia la vârful degetelor cu care tastează şi un umor dulce amar de numa numa. Şi mai are ea ceva fainisim. Nu suportă ipocrizia. Din toată astă a ei alcătuire a ieşit o carte fenomen. “Zilele amanţilor” se citeşte pe nerăsuflate, oriunde te apucă lectura: acasă, la birou, în metrou, la piaţă,  chiar şi la volan. Dacă vedeţi maşini trase pe dreapta şi şoferi cu o carte în poală râzând ca apucaţii, e clar că citesc ozonienii  amanţi!"

      De anul trecut Corina Ozon a inceput un turneu maraton de promovare a romanelor sale, turneu in care cadourisiperle.ro asigura partea de accesorizare cu bijuterii cu perle naturale. Astfel ca aveti mari sanse sa obtineti un autograf al autoarei chiar la voi in oras. 

      Cum planurile Corinei abia incep, acum se pun bazele unui al doilea volum scris impreuna cu fanii sai, ea lucrand in paralel la un al treilea volum, continuarea celor 2 romane fenomen "Zilele Amantilor" si "Noptile Amantilor". Asadar, aventura noastra impreuna abia a inceput, ce urmeaza... nici noi nu stim. 

Fotografii retroflash.ro

Corina Ozon si Popescu Gilda

         Corina Ozon ( Autor Zilele Amantilor si Noptile Amantilor) si Popescu Gilda ( PR cadourisiperle.ro)

bijuterii cu perle naturale de cultura

                                                               Premiile in asteptarea castigatorilor

premii cadourisiperle.ro

                                                       Premierea castigatorilor

corina ozon

                                   Corina Ozon 

true blue bijuterii cu perle naturale

Popescu Gilda, Dana Beleiu, Andra Ozon, Corina Ozon, Vero, Mihaela Balan

                                    grup True Blue

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail:
   Website: (Url cu: http://)
* Comentariu:
Introduceti Codul

Despre Magazinul Nostru

Va oferim produse unice fiindca produsele noastre sunt o adevarata comoara

Dacă sunteți un fan adevărat, o sa va placa. Avem o varietate enormă în comparație cu toți concurenții noștri. Colectia noastra este ca o perla de mare printre pietrele simple. Clientii nostri devotati au observat ca bunurile noastre sunt indicele unui gust adevarat si elegant.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email