O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor. Perla Edison

O descoperire care va schimba lumea bijuteriilor.  Perla Edison

      Din timpuri stravechi perlele au fost apanajul celor foarte bogati, astfel ca o perioada lunga din istorie doar nobilimea si regalitatea avea dreptul de a purta perle. In ultimul secol fermele care cultiva perle au facut posibil ca orice femeie sa aiba acces la aceste geme. Dar o revolutie in tehnologia de cultivare a perlelor a facut posibila aparitia unui nou hibrid- Perlele Edison, care sunt de calitatea perleleor de apa sarata, dar sunt mari, aproape perfect rotunde, cu o varietate foarte mare de culori si la un pret foarte accesibil.

      Perlele Edison sunt rezultatul cercetarii a lui Weijian Zhan and Weiyu Zhan frate si sora, a caror familie au o ferma de cultivat perle de peste 40 de ani. Ei au investit in cercetare de 3 ori mai mult decat media industriei si dupa 12 ani au obtinut o noua specie gigant de apa dulce, dar cu trasaturile exotice, culorile si calitatea perlelor de apa sarata. Majoritatea perlelor de cultura sunt obtinute prin implantarea de tesut, dar la perlele Edison se implanteaza o margica ca si la perlele de apa sarata. Se implanteaza intr-o molusca selectionata genetic dupa niste criterii strict secrete.

      Doar o singura perla este cultivata intr-o scoica astfel incat sa poata creste cat de mult se poate. Sunt caracterizate prin faptul ca au un luciu deosebit si pot avea culori extrem de puternice pornind de la alb si ajungand la roz, auriu, metalic, pruna si mov asa cum sunt si in imaginea de mai jos. Perlele de cultura obisnuite nu ar fi putut avea niciodata asemena culori si o suprafata asa de stralucitoare.

 perle edison

Marimea lor variaza, dar pot ajunge pana la 17 mm in diametru, iar suprafata lor este comparata cu cea a perlelor Tahitiene sa a celor South Sea.

Perlele Edison sunt luxul pe care orice femeie si-l poate permite!

 Magazinul nostru comercializeaza doar perle naturale de cultura de apa dulce, perle naturale de cultura de apa sarata (Akoya si Tahitiene) si perle naturale Edison. Pentru a vedea colectia noastra de bijuterii cu perle naturale montate in aur si argint, dati click pe oricare dintre fotografiile de mai jos: 

Colier Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur si Perle BaroqueBratara Aur si Perle Naturale Premium

Set Aur si Perle Naturale PremiumCercei Aur cu Perle PremiumColier Perle Naturale Baroque

Set Aur si Perle NaturaleInel Aur cu Perla TahitianaSet Aur si Perle Naturale Baroque

Despre Magazinul Nostru

Magazinul nostru online a aparut in urma cu 11 ani in Romania, intr-un moment de pionierat atat pe piata online cat si pe cea a perlelor naturale. Spre deosebire de alte tari, cum ar fi Anglia, Franta, America, Australia, unde cultura perlelor este veche, unde bijuteriile cu perle sunt daruri de nunta sau sunt mostenire de familie, in Romania doar aurul si piesele rare din argint aveau acest rol. Dar destul de repede au strarnit curiozitatea si au castigat increderea clientilor nostri. A contat foarte mult in acest proces disponibilitatea noastra in a da mai departe informatii concrete si corecte despre perle, despre categoriile de calitate, raportul corect calitate-pret. De asemenea a contat faptul ca am fost direct importatori si preturile au putut fi mentinute la un nivel foarte bun.
De fapt, ideea principala a acestui magazin a fost ca fiecare femeie sa aiba acces la o bijuterie cu perle si in acest scop am avut intotdeauna o plaja larga de produse cu preturi diferite, multe dintre ele sub 100 de lei. Ce cadou, la un pret bun, poate fi mai potrivit ca o bijuterie cu perle?
Alte doua motive pentru care am putut pastra increderea clientilor nostri, probabil si cele mai importante, au fost faptul ca am insotit fiecare bijuterie de un Certificat de Garantie care certifica tipul perlei (de apa dulce sau sarata), montura bijuteriei( argint, aur sau aliaj metalic), placarea si/ sau incrustarea cu alte pietre sau cristale si faptul ca modalitatea de Retur a fost o procedura foarte simpla – orice produs poate fi returnat in termeni de 30 de zile fara nici o explicatie, poate fi schimbat sau modificat( un beneficiu care ar trebui sa existe, spunem noi, pentru toti clientii magazinelor online, care nu au ocazia de a vedea de aproape un produs sau de a-l proba).
Un alt avantaj evidentiat de clientii nostri a fost faptul ca benficiaza de personalizarea produsului: fie este modificata lungimea, fie culoarea, poate fi schimbata montura, modelul sau se poate crea un model cu totul nou dupa ideea sau tinuta clientei. In aceste conditii, un colier se va aseza exact cum trebuie la gat, o bratara nu va aluneca de pe mana si cerceii se vor potrivi cum trebuie in functie de lungimea gatului. Nu vor fi doar niste bijuterii standard ci lucrate sa se potriveasca.
De asemenea, tinand cont tot timpul de parerea clientilor, am cautat sa aducem o gama cat mai larga de perle de provenienta si calitati diferite. Astfel incat, in prezent, puteti gasi in magazinul nostru o gama extrem de bogata de perle naturale: stralucitoarele perle de Akoya, exoticele perle Tahitiene, pretioasele perle Edison, perle de apa dulce cu un pret imbatabil, boemele perle Baroque, in toate culorile, in peste 1000 de de bijuterii cu design original.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email

All comments