Cuartul – amplificatorul de camp magnetic

Cuartul – amplificatorul de camp magnetic

Asa numitele „flori-de-mina”  sunt formate din cristale de CUART. Cel mai mare cuart gasit vreodata avea 10 m lungime si cantarea aproximativ 47 de tone.

cuart

Beneficii: stimuleaza memoria si mareste concentrarea, purifica si stimuleaza organele. Este cea mai folosita piatra in plan spiritual: regleaza chakrele, ajuta la vindecarea spirituala, echilibreaza polaritatea, imbunatateste meditatia, atrage si transmite iubirea, atrage prosperitatea. Dar, fiind un amplificator al energiilor atrage si foarte multe energii negative. De aceea este obligatorie curatarea lui periodica. Aceasta se poate face dupa mai multe metode: poate fi tinut in apa cu sare peste noapte, poate fi lasat la soare sau ingropat in pamant, poate fi afumat cu fum de salvie sau tinut intr-o apa curgatoare. Indiferent de metoda trebuie proiectata asupra lui intentia de curatire si purificare.

De asemenea este o piatra cu mare putere vindecatoare, fiind folosita la ameliorarea tuturor bolilor avand capacitatea de a stimula sistemul imunitar si de a echilibra intregul organism. Este responsabil de alinierea armonioasa a chakrelor, ajuta la vindecarea arsurilor, stimuleaza cresterea parului si a unghiilor si este un intaritor al sistemului nervos.

Este o piatra care purtata langa alte PIETRE amplifica efectele acestora si le purifica totodata. Trebuie purtata doar cu varful in jos ( cu varful in sus se poarta doar pe perioade scurte, in perioadele de meditatie.

Puterile sale au fost dovedite prin fotografiile Kirilian care arata ca o persoana care tine in mana un cristal de cuart isi dubleaza campul biomagnetic.

fotografia kirilian cuart

Un alt mare beneficiu al cuartului este acela ca are capacitatea de dizolvare a a semintelor karmice. In buddhism se spune ca mintea umana are capacitatea de a crea realitatea cu o viteza de 65 de seminte pe secunda. Aceste seminte mentale devin perceptii in mintea noastra. Este de fapt legea cauzei si al efectului, ce vei semana aia vei culege. Din pacate, uneori gandurile negative incoltesc in mintea noastra, atragand rezultate neplacute. De aceea este foarte important ceea ce semanam, cultivarea  gandurilor si sentimentelor pozitive ( pentru ca nu poti sa plantezi coacaze si sa te astepti sa culegi mere) si de asemenea este important sa curatam semintele negative. Un simplu exercitiu facut in fiecare dimineata sau inainte de a ne culca si care dureaza doar 30 de secunde face o mare diferenta: imagineaza-te in perfecta armonie, sanatate si fericire. Asa vei semana o samanta, care ingrijita corect va creste. Pentru ca liberul arbitru de fapt asta inseamna, ca suntem creatorii propriului nostru destin.

Pentru bijuterii cu cuart viziteaza magazinul nostru online:

bijuterii cuart

Despre Magazinul Nostru

Va oferim produse unice fiindca produsele noastre sunt o adevarata comoara

Dacă sunteți un fan adevărat, o sa va placa. Avem o varietate enormă în comparație cu toți concurenții noștri. Colectia noastra este ca o perla de mare printre pietrele simple. Clientii nostri devotati au observat ca bunurile noastre sunt indicele unui gust adevarat si elegant.

Urmareste-ne:

Citiți ultimele noastre știri despre oricare dintre aceste rețele sociale!

Obțineți ultimele știri livrate zilnic!

veti primi ultimile stiri in casuta de email

All comments