Termeni şi condiţii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Cadourisiperle.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului cadourisiperle.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul cadourisiperle.ro, se incadreaza intre 1 zi ( curierat Rapid si costa 15 lei) si 2-3 zile( prin Posta Romana si costa 15 lei) din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii, in functie de modul de livrare si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.

In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare (taxe ramburs). Rambursarea produselor

Puteti rambursa orice produs indifferent de motiv in termen de 30 de zile, iar noi va rambursam banii integral sau vi-l inlocuim cu un alt produs, dupa cum doriti, conform procedurilor precizate de normele in vigoare.

S.C. SERANO ONLINE SRL

MOSNITA NOUA, nr. 1404

TIMIS

J35/275/2013

CUI 31183099