Retur

Aveti 30 de zile cu drept de returnare!

Dreptul de a returna produsele in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat orice produs de pe site-ul cadourisiperle.ro, firma SC SERANO Online SRL. Pentru a beneficiade returul produselor in 30 zile, trebuie doar sa luati legatura cu noi telefonic la numerele de telefon afisate pe site sau sa ne scrieti un email la adresa contact@cadourisiperle.ro .

Puteti cere returnarea banilor sau puteti cere inlocuirea produselor. Banii vor fi restituiti in maxim 30 zile lucratoare de la data primirii returului, prin mandat postal sau in contul dumneavoastra.

Dreptul de Retur in 30 de zile nu afectam in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta:
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.